29 mars 2013

Bokbloggsjerka

Surfade runt lite i bokbloggarvärlden och hittade detta på två av nätbokcirkelns deltagare och antar i alla falla denna utmaning så får vi se om det blir fler... det får framtiden utvisa... Läs mer om detta hos Annika på Annikas litteratur- och kulturblogg.
 
 
Veckans fråga är:
- Vad ska du göra i Påsk?
 
Jag ska fortsätta min läsning i Sandmannen för att den har legat länge på mitt sängbord och väntat och för att få lite påskekrim till påsk.  Jag ska också fortsätta mitt läsande i nätbokcirkeln Vad vi pratar om när vi pratar om Anne Frank
 
Men först ska jag handla påskamat. Mina döttrar och den äldstas sambo kommer hem i morgon och stannar några dagar... kanske följer jag dem tillbaka till Hufvudstaden några dagar, är lite sugen att gå på Fotografiska som är ett muséum jag tycker mycket om. Sedan hoppas jag på varmare väder och sköna långpromenader i vårsolen. Jag ska utnyttja och njuta av varje minut nu när jag är ledig i tio dagar från och med idag :-)
Glad Påsk!!!
 

13 kommentarer:

 1. 10 dagars ledighet låter underbart! Passa på att njut ordentligt med mycket bra läsning. Glad påsk!

  SvaraRadera
 2. 10 dagar ledig låter otroligt härligt. Glad påsk!

  SvaraRadera
 3. Visst är det alltid trevligt med besök av barnen.

  SvaraRadera
 4. Glad Påsk till dig också,hoppas du får det gott
  Mia

  SvaraRadera
 5. Varmare väder, ja tack. Skriver just mer än vad jag läser. Men gillar båda delar lika mycket. Blir en del researchlitteratur förstås.

  SvaraRadera
 6. Oj vad skönt med lång påskledighet! Glad påsk!

  SvaraRadera
 7. Vad härligt det låter med långledigt! :)

  SvaraRadera
 8. Mästaren och Margareta är en av mina favoriter.

  SvaraRadera
 9. Tio dagar ledigt låter underbart. Jag tyckte Sandmannen var jättespännande och hade svårt att sluta läsa (trots mardrömmar om den). Jag hoppas också komma iväg till Fotografiska någon gång.

  SvaraRadera
 10. Hoppas ni fick en trevlig påskafton och att ni får njuta av solen :)

  SvaraRadera
 11. Härligt med så mycket ledighet att se fram emot! Fotografiska är riktigt fint, med tanke på att jag bor i samma stad är det lite synd att jag inte kommer iväg dit oftare.

  SvaraRadera
 12. Åhh, tio dagars ledighet, det låter härligt! Jag är glad för de fyra jag har ledigt, även om jag inte alls hann läsa så mycket som jag hoppats!

  SvaraRadera