29 maj 2011

Fånge i Hundpalatset

Fånge i Hundpalatset ger dig svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Och hur det var att vara mamma på neandertaltiden och hur man känner sig när man strippar framför självaste prins Daniel.
Varför gömmer sig Martina i mörkret när det ringer på hennes ytterdörr? Och vad betyder egentligen ekobrottsling? Och vad är det som bor nere i källaren hemma hos familjen Haag? Varför brinner det på hotellet när familjen Haag semesterar? Och vem är det egentligen som bestämmer över alla i Hundpalatset?
Mitt betyg: *** Jag har lite svårt för så'na här böcker...Glömde min bok hemma så något lättläst och enkelt var det jag sökte i kolonistugan igår kväll och hittade denna "dagbok". Verkligen lättläst, läste de sista sidorna i morse och jaa, ganska humoristisk dock väldans överdriven många gånger så skrattet fastnade många gånger och neej! Jag skulle inte vilja ha Martina som mamma...Hon är bara för mycket emellanåt så också Erik, hennes man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar