23 okt. 2011

Tack!

Tack Mrs E för en skoj utmaning - min första långa i bokbloggarvärlden :-)
Återkommer säkert med fler framöver när de "ramlar över" mig. Det gjorde de ju inte alltid veckan som var, utan jag fick ju leta lite vilket var ganska så skoj...och många titlar finns det i mina hyllor (två av titlarna fuskade jag lite med :-P, fotade inte själv för de står ute i "Lilla Stugan" så det fick bli bilder från adlibris).  Tack för alla de titlar jag får ta del av hos alla duktiga bokbloggare.
Såg att bloggen "och dagarna går..." fått en fin utmärkelse av "enligt o" och måste berätta att den bloggen klickade jag in på bland de allra första och den har inspirerat mig att läsa böcker som jag nog aldrig hittat själv annars. Tack Anna!!!

2 kommentarer:

  1. Kul om jag har lockat dig! Tack själv Gittan för alla fina kommentarer! Jag tycker det är så roligt att man skriver en liten rad hos de man besöker, det höjer bloggandet ett snäpp till!

    SvaraRadera
  2. Tack själv för att du hängde på och för att du länkat till mig. Jättekul att du ville vara med - håller med om att det ibland var svårt att hitta titlar som passar.

    SvaraRadera